Vélemények

hg.hu – 2010 legjobb pályakezdő kreatívjai

„A Thököly út mellett Siena és Trieszt jelentették a főbb megállókat a képzésben Dániel számára, aki emellett 2005-től egy évet a Promega Építészirodában töltött, 2007 tavasza óta pedig a Kruppa Építészirodában dolgozik. A diploma témája nem okozott számára nagy fejtörést: „amióta csak az eszemet tudom, a rajzolás közel áll a szívemhez, ráadásul a szüleim is a régi magyar analóg rajzfilmkészítésben dolgoztak.” A magyar rajzfilm múzeumát és új központját, az Animáció Házát a budai Margit utcáról nyíló, hosszan elnyúló lejtős telekre tervezte, passzázzsal teremtve utat egészen a Gül baba türbéjéig. Az ötletes épületegyüttesben kiállítóterek, műtermek, szabadtéri kávézó és vetítőterasz is helyet kapna. A terv a bizottság tetszését is elnyerte: a MÉK Fővárosi diplomadíjjal, majd Junior Príma Díjra való jelöléssel jutalmazta.”

Klemens W., tulajdonos

„A lakás vásárlásakor annak jó adottságai fogtak meg és tudtam, hogy ha találok egy jó tervezőt és kivitelező csapatot, akkor egy tökéletes lakás lesz az egyébként nagyon rossz állapotban lévő lakásból, ahol tégláig vissza kellett bontani mindent.

A tervező kiválasztásakor egy kis feladattal próbáltam megtalálni a hozzám passzoló mérnököt. Több kiváló tervező pályázott, de a Dani ötlete volt az, amire én is gondoltam a lakás első megtekintése óta, tehát Dani volt az egyetlen akinek az elképzelése, világa hozzám passzolt és ezt a további munkák során is bizonyította a remek ötleteivel, látványterveivel és mindig rugalmas, pozitív hozzáállásával. Gyorsan, jól, kreatívan és határidőre dolgozott, még bútortervezésben is segített, az Ő fáradozása a számítógépes látványkonyhában nagyon sokat segített a legszebb és legpraktikusabb konyha és előszoba eléréséhez egy nagyon pici helyre. Mind emberileg és mind szakmailag bátran tudom javasolni Danit egy nagyon komplex és igényes lakásfelújítás vagy akár házépítéshez is.”

Dr. D. Hargita, tulajdonos

„Udvarnoki Dániellel közös barátokon keresztül kerültem kapcsolatba. 32 m2-es mini garzonom felújítását két részletben végezték. Először a fürdőszoba, majd a konyha-nappali egység újjászületésének kivitelezése köszönhető a cégnek. A pontos, minőségi munka mellett kiemelném a folyamatos, segítőkész kommunikációt, a szakértő műszaki és esztétikai ötleteket és a felújítás során adódó újabb kihívásokhoz való rugalmas hozzáállást, valamint a határidők betartását. Köszönöm a korrekt, magas színvonalú szolgáltatást, jó szívvel ajánlom Őket!”

L. Csilla, tulajdonos

„A popARCH Kft. lelakott, műszaki problémáktól sem mentes lakásomat változtatta aranyos, személyre szabott otthonná. Dániel a felmérések után precíz és korrekt árajánlattal érkezett. A munkálatokat a megbeszélt időn belül sikerült megvalósítani, és még utána is számíthattam a segítségére, ha a régi lakásban újabb gondok jöttek elő. Ami meggyőzött, hogy újra őket kérjem meg, az az igényességük, a megbízhatóságuk és a maximalizmusuk.”

Magnus E., tulajdonos/befektető

„Öröm volt Viktóriával és Dániellel dolgozni. Minden szempontból megérte olyan céget választani, aki teljes körű professzionális szolgáltatást nyújt. Minden apró részletre odafigyelnek és jól képzettek, így megtalálják a legjobb építészeti és belsőépítészeti megoldásokat, prémium minőségben végzik a felújítást és az ingatlankezelést is. Jó szívvel tudom ajánlani őket és a jövőben is igénybe fogom venni a szolgáltatásaikat.”

Alexandra & Louis de M. tulajdonosok/befektetők

„Abban az örömben volt részünk, hogy Viktóriával és Dániellel dolgozhattunk együtt budapesti „második otthonunk” teljes felújításán 2013-ban. Először a barátságosságuk és a készségességük vett le minket a lábunkról, majd az, hogy tökéletesen megértették igényeinket és profin váltották valóra az álmainkat…és határidőre!

Valódi szakemberekből álló csapatot állítottak össze. Mind a szerkezeti, mind az esztétikai munkák minősége meghaladta az elvárásainkat. Tehetségük gyümölcseként lakásunk egy modern megközelítés és tisztelgés Budapest klasszikus térelrendezése és építészete előtt.

Végezetül kiemelném, mennyire könnyű volt a kommunikáció az egész folyamat alatt, annak ellenére, hogy sokat utazunk és későig dolgozunk (Viktória nagyszerű angolja, gyakori telefonhívások és emailek, elérhetőség esténként és hétvégén). Mindezek nagyszerű élménnyé tették ezt a pár együtt töltött hónapot, amit most a legközelebbi barátainknak is szívből ajánlunk.”