Rólunk

Mi a PopArch-ban az egyediségben hiszünk. Hisszük, hogy nincs két egyforma projekt, megrendelő vagy adottság… Munkáink során ezen hármas együttállásából igyekszünk kihozni a legjobbat, legtöbbet, aminek köszönhetően mi magunk és természetesen megrendelőink is elégedetten állnak fel az asztaltól. Ehhez elengedhetetlen a perfekcionizmusunk, a gyakorlatunk és a munkába vetett hitünk, hozzáállásunk. Igyekszünk a dolgokat nem a könnyű, magától értetődő végéről megfogni, szeretjük ha a kezünk között még a nagyon egyszerű dolgok is új, jobb értelmet nyernek. Szeretjük az értéket teremteni, nem pedig felhasználni.

Úgy gondoljuk, hogy a 2012-es megalakulásunk óta ennek a hozzáállásnak köszönhetjük sikereinket, jó hírünket. Ez a hozzáállás győzte meg megrendelőinket, építtetőinket arról, hogy mellettünk jó kezekben tudhatják magukat és a ránk bízott feladatot. Mi a megbízásra, legyen az építészeti vagy belsőépítészeti projekt, mint komplex egységre tekintünk, azt az elejétől fogva teljes egészében a kezünkben tartjuk és kontrolláljuk. Ügyfeleink igy a teljeskörű tervezésen felül zökkenőmentes lebonyolításra és professzionális kivitelezésre számíthatnak tőlünk, melynek köszönhetően a kezdeti gondolataink a projekt végeztével valósággá válnak.

Vezető tervezőnk, Udvarnoki Dániel már az építészeti tanulmányai alatt is több rangos díjat kiérdemelt (2009-ben BÉK diploma díj, 2010-ben „az év 10 legjobb pályakezdő kreatívja díj”, 2013-ban Breuer Marcell Diploma díj), mégis az egyetemről kikerülve nem szerette volna a szakmát kizárólag építesz tervezőként űzni. Ebben korábban szerzett gyakorlati tapasztalatai is megerősítették, ahol láthatóvá vált számára az irodai építészeti tervezés és a helyszíni kivitelezés közötti űr, szinkron hiánya. Ekkor tűzte ki maga elé célul azt, ami a mai napig a PopArch Stúdió ars poétikája is egyben, azaz „tervezői szemmel kivitelezni és kivitelezői szemmel tervezni”.

Kövessen minket Instagrammon

[instagram-feed feed=2]